free site creation software

Rendelés automatizálás online vállalkozóknak

SalesForm az a webes szoftver, amivel automatizálni tudod a rendeléseidet és az online marketinged.

Modernizáld a vállalkozásod bankkártyás fizetés bevezetésével, az automata számlázással, a rendelések automatikus teljesítésével, az upsell és az ismétlődő fizetés előnyeivel. Mindezt egy egyszerű és gyors felületen.

Csatlakozz a modern vállalkozók százaihoz, akik digitális terméket, tanfolyamot, klubtagságot, előfizetési rendszert, jegyeket, időpontot, könyvet és fizikai terméket értékesítenek automatizáltan

Már csak egy SalesForm kell, hogy elérd...

Növeld meg az eladásaid számát

Akár 23%-át is elveszted azoknak a embereknek, akik úgy döntöttek vásárolnak tőled. Pusztán azért, mert nem fejezik be a vásárlást valamilyen okból. Ezzel el is bukod az éves bevételed 23%-át. Elképesztően nagy összeg, ha kiszámolod.

Használd a SalesForm bizalom növelő funkcióit, a gyors kitöltést, a rendeléselhagyók automatizált visszaszerzését, és növeld meg a konverzióidat akár 69,19%-al

Eladásra optimalizált űrlap

Alakítsd vásárlóvá a látogatóidat a konverzióra optimalizált rendelési űrlapunk segítségével, ami mobilon is ugyanolyan hatékonyan működik. +QR kód generáló offline eladáshoz

Saját márkád alatt

Minden rendelési űrlapot testre szabhatsz a saját márkádnak megfelelően. Egyszer megveszed a szoftvert és használhatod több honlapodhoz vagy márkádhoz is

Magas bizalmi faktor

A SalesForm használatával az OTP vagy a CIB bankon keresztül fizetnek neked kártyával. Magyar felület, amiben bíznak az emberek. De van még Barion és PayPal is

Hogyan adj el többet a neten?

Miért korlátoznád az embereket abban, hogy több terméket vásároljanak tőled? Tedd őket boldoggá és engedd meg nekik, hogy költsenek.

A SalesForm több opciót is kínál erre. Ilyen a BUMP ajánlat, az Upsell és a Downsell. Szinte mindenki hallott az utolsó kettőről, de te építettél már ilyet? Ha nem, az nem a te hibád! Eddig piszok bonyolult volt, de ennek most véget vetünk!

Upsell és BUMP ajánlat

Növeld meg a céged nyereségét pusztán azzal, hogy elkezded használni az előre beépített eladás ösztönzőket. Elsőre engem is meglepett, mire képes a BUMP.

Újravásárlás automatán

Minden cég az újravásárlókból fejlődik, mert az hozza a legtöbb pénzt. Olyan beépített funkciókat adunk, amivel ezt gyerekjáték lesz megvalósítanod.

Sales Funnel egyszerűen

Lead gyűjtő, belépő termék, fő termék, profit maximalizáló. Ezeket mostantól a gyakorlatba is átültetheted. Még sosem volt egyszerűbb rendszereket építeni.

Szerezz hatalmat a vállalkozásod felett!

Többet nem kell programozóra várnod vagy rakétatudóssá képezned magad, hogy bármit eladj az interneneten. Egyszerűen csak létrehozol a SalesForm felületén egy új terméket, amit azonnal meg tudnak vásárolni tőled automatizáltan.

Az egész folyamat szinte 1 perc. Ráadásul kapsz olyan statisztikát is, amin keresztül pontosan láthatod, hogy melyik ajánatod működik jobban és melyik kevésbé.

Automata számlázás

Nincs több számlázásra pazarolt idő. A bankszámlát sem kell nézegetni többet. Kártyával fizetnek és a szamlazz.hu vagy a billingo.hu küldi is a számlát.

Hírlevél és CRM integráció

Minden sikeres és sikertelen rendelés automatikusan bekerül a hírlevélküldő és a CRM rendszeredbe. Így teljes kontrollod van az ügyfél adataid felett.

Programozás nélkül

Csak létrehozod a terméket a SalesForm admin felületén és a rendelési gombot beilleszted a honlapodba. Ennyire egyszerű. Használd az összes honlapodhoz!

A cégek 1%-nál lehet online, bankkártyával fizetni. Miközben a vásárlók 4000 milliárd forintot költenek kártyával. Ha te is akarsz egy szeletet, akkor rendelj, mert itt nincs még tömeg

Miért ajánlják a felhasználók a SalesFormot?

Lapozd végig és nézd meg a videókat is.

Készen állsz a modernizálásra?

Próbáld ki a SalesForm szoftvert és lépj
az online vállalkozás következő szintjére
ezzel a fejlett rendelés automatizáló megoldással

Mobirise

Minden amire szükséged
van a sikerhez itt van.

Élvezd a teljesen testreszabható, funkciókban gazdag,
az online vállalkozásodat felpörgető eszközöket. Könnyű beállítani és

egyszerre használhatod minden honlapodhoz, a Facebookhoz vagy akár nyomtatásban.

Csatlakoztasd  kedvenc eszközeidhez

Programozó nélkül beteheted bármilyen weboldalba és a legnagyobb cégek szoftvereivel is összekötheted. 

4 féle fizetési mód, 2 számlázó, 2 logisztikai cég,  rengeteg hírlevélküldő és CRM rendszer

Könnyedén maximalizálhatod a nyereséged

Beépítettük a hatékony profitnövelő eszközöket, neked  csak használni kell őket és máris érezhetően több bevételt fog termelni a vállalkozásod.

Több nyereséged lesz,

ha többet fognak költeni nálad.

100

BUMP ajánlat

Jelentősen megnöveli a nyereséget, ha a vevőknek engeded, hogy plusz terméket adjanak hozzá a rendelésükhöz

200

1 kattintásos upsell

3x nagyobb forgalmad lehet, ha felkínálsz egy nagyobb értékű terméket minden vásárlás után, amit 1 kattintással megvehetnek

300

Ismétlődő fizetés

A felhasználó megadja a kártya adatait és te minden hónapban automatikusan megterhelheted a kártyáját. Előfizetésekhez ideális.

400

A/B tesztelés

Lehet drágábban is megvennék a terméked? Teszteld le egyszerűen és lehet több bevételed lesz és jobb minőségű ügyfeleid.

Kösd össze egyszerűen  mindennel 

Előrelátóan összekötöttük a legjobb szoftverekkel, hogy  kényelmes legyen számodra. A Zapier-en keresztül további 3000+ külföldi szoftverhez, valamint bármihez illeszhető, ami adatokat képes fogadni. Sőt, akár te is készíthetsz integrációkat webhook segítségével.

HÍRLEVÉL KÜLDÉS
Egyszerűen kezelheted az e-mail listáidat a kedvenc szoftvereddel. Külön kampányt indíthatsz az egyes terméket vásárlóknak és a rendelés elhagyóknak.

KLUBTAGSÁGI RENDSZER
Hozd létre automatikusan a felhasználói fiókot annak, aki sikeresen fizetett, majd minden hónapban vond le tőle automatikusan az összeget.

Mobirise

MARKETING AUTOMATIZÁLÁS Automatizáld az értékesítésed és az email sorozatokat az ActiveCampagin vagy a MailerLite segítségével. B2b piacon pedig használd a MiniCRM rendszerét.

FIZETÉSI RENDSZEREK
Szerződj az OTP vagy a Cib bankkal és a kapott kulcsot add meg az admin felületen. Ilyen 1xű. Használhatsz még Bariont, Paypalt vagy akár utalást is.

A passzív bevétel valóság, tapasztald meg 

Számos megoldást dolgoztunk ki, hogy a SalesForm úgy termeljen neked bevételt,
hogy sem neked, sem a munkatársaidnak ne kelljen foglalkoznia vele.

Rendelések megmentése

Mindig lesznek olyanok, akik az utolsó pillanatban mégsem fejezik be a vásárlást.
Őket egyszerűen elérheted Telefononon, emailben automatizáltan, és befejezhetik a vásárlást

Kuponok


A kupon kedvezmények a befejezetlen vásárlások 65%-át képesek megmenteni. Aki elsőre nem vett, annak automatikusan kiküldheted az akciódat. Tökéletes a törzsvevők jutalmazására is.

Gyorsított újrafizetés

Ha egyszer már leadott vagy megkezdett egy rendelést többet nem kell megadnia az adatait. Egyből a fizetési oldalra küldheted vissza, ahol könnyedén vásárolhat. Illetve előre kitöltheted az adatait is.

Rendelés automatizálás

Semmit sem kell tenned, csak jön a pénz. Kapják a számlát és kapják a terméket automatán. Az upsell és a downsell ajánlatok pedig tovább gazdagítanak. Ezt mind megkapod.

Mobirise

Akár 2x annyi bevétel mint eddig 

Konverzióra optimalizált rendelési űrlapunkat sokkal többen töltik ki, a beépített eladás növelő
funkcióknak köszönhetően pedig a több vevőd, többet is fog vásárolni.

1

Villámgyors beállítás

A SalesForm beállítása alig 1 percet vesz igénybe és máris van egy automatizált értékesítési rendszered. Sőt, minden honlapodhoz 1szerre használhatod

2

Bizalmi elemek

Növekedni fog az eladásod a rendelési oldalra feltett logóddal, a termék fotóval, az előnyök újra felsorolásával és az elégedett ügyfél visszajelzésekkel.

3

Elköteleződés kialakítása

A rendelési oldaladra csak egy megrendelem gombot kell kiraknod. Így jut el az űrlapra, ahol többen fognak fizetni, mert előtte már elköteleződtek a rendelés gomb megnyomásával.

4

Biztonságos fizetés

A kártyás fizetéstől még mindig félnek páran. Ezért a fizetés nem a honlapodon, hanem az OTP vagy a CIB bank oldalán történik. Hozzád semmilyen adat nem kerül, a vevőid pedig biztonságban vannak

Plusz ezek az extrák a sikeredért. 

Akarom, hogy sikeres legyél, mert akkor sosem mondod le az előfizetésed

1

Minden adat nálad van

Kövesd az eladásaidat, nézd meg kik hagyták el a rendelést, mennyit mentettél meg, melyik csatornáid hozzák a bevételt, mentsd excelbe az adatokat vagy küld vissza a hirdetési rendszeredbe.

2

Ügyféltámogatás

Ha kérdésed van, csak tedd fel és villám gyorsan válaszolunk. Az esettanulmányok alapján pedig adaptálhatod más vállalkozások sikeres módszereit. Neked kell vállalkozni, mi meg segítünk.

3

Tudásbázis

Rengeteg videót készítettünk, ami alapján maximalizálhatod a nyereséged. Van még egy aktív üzleti blogunk, amin folyamatosan olvashatod a legjobb trükköket, amik másoknak már beváltak

4

Partnerprogram

Marketing kivitelezéssel foglalkozol? Akkor próbáld ki és biztos vagyok benne, hogy ajánlani fogod az ügyfeleidnek, mi pedig az ajánlásodat extrém magas összeggel 10.000 Ft -al jutalmazzuk. Érdekel?

MIRE VÁRSZ MÉG?

Csatlakozz több száz vállalkozóhoz, aki már automatizálják a rendeléseiket

Válaszd ki a számodra ideális csomagot

PRO csomag

25.000
                             + ÁFA / év
 • benne van:
 • Konverzióra optimalizált és testreszabható rendelési űrlap
 • Korlátlan terméket hozhatsz létre
 • Összes honlapodon, Facebookon és QR kóddal használhatod
 • Használatra kész bankkártya rendszer, te csak szerződsz
 • 1 kattintásos upsell, ismétlődő fizetés, 2 lépcsős fizetés
 • Automata számlázás (szamlazz.hu vagy billingo.hu)
 • Utalásos fizetésnél automata díjbekérő
 • Rendelés elhagyók kezelése
 • Automatizál termék logisztika (webshippy és webshopiroda)
 • Sales funnelek építése termékek összefűzésével
 • Egyedi köszönőoldalak termékenként
 • Webhook
 • Hírlevélküldő és CRM integrációk
 • 5 GB sávszélesség

PRÉMIUM csomag

45.000
+ ÁFA / év
 • ezekkel több:
 • Beállítjuk neked a banki kulcsokat és az integrációkat
 • Évente egyedi fejlesztés és integráció
 • Kiemelt támogatás és telefonos konzultáció
 • Minden jövőbeni frissítést ingyen megkapsz
 • Elsőként kapod meg azokat a technikákat és beállításokat, amikkel mások vagyonokat csináltak.
 • VIP ügyfél leszel, annak minden előnyével
Mindegyik csomag tartalmazza:

Korlátlan rendelési űrlapot

Építs annyi értékesítési oldalt vagy folyamatot, amennyit csak akarsz. Egyszerre több honlapon is. 

Integrációkat

Végtelen szabadságot ad, hogy összekötheted a kedvenc szoftvereiddel

Bankkártyás fizetés

Szerződhetsz kártyaelfogadásra a OTP Simple, CIB, Barion vagy PayPal-al is.

KUPONOK

Adhatsz egy termékre vagy az összesre. Összeg vagy százalékos kedvezményt. Egyszeri vagy örökre szóló kuponokat.

LOGISZTIKA

Fizikai termék értékesítése esetén a teljes logisztikát automatizálhatod, Profik tárolják, csomagolják és postázzák a terméked.

QR KÓD ALAPÚ FIZETÉS

Újságból, szórólapról, roll-up ról, matricáról beolvasva is fizethetnek. Így tudod összekötni a valódi világot az online világgal.

Rendeld meg, amíg nem késő

Azt mondják válság közeleg

Az okos vállalkozó felkészül és digitalizál.

Akik automatizálják a rendeléseiket, akár 5x nagyobb bevételt érhetnek el.

Ehhez csak bankkártyás fizetés kell, amihez a SalesForm a leggyorsabb megoldás.

SalesForm ára = kockázatmentes

Az éves díj már 25.000 Ft +áfa összegtől. Nincs rejtett költség, nincs trükközés és bármikor lemondható.

Világbajnok ügyféltámogatás

A mi tudásunk, a te tudásod lesz. Mi is ezt a szoftvert használjuk, így a sikerhez vezető lépéseket is át tudjuk adni neked érthetően.

0% jutalék, az ár fix

Mindegy, hogy havi 5 millió forgalmad van, vagy 100.000 Ft. Mi nem vesszük el a bevételed. Mindig ugyanannyit fizetsz.

Gyakori Kérdések

Természetesen! Garantáljuk, hogy imádni fogod, de ha mégsem, akkor azonnal lemondhatod. Sőt, azt is garantáljuk, hogy neked is működni fog. Sőt ha találsz egyszerűb vagy olcsóbb megoldást a bankkártyás fizetésre vendégem vagy egy ebédre is

Mi a SalesFormnál azért dolgozunk, hogy neked is nyereségesebb vállalkozásod legyen. Ezért adunk élő ügyfélszolgálatot, chatbotot, videós segítségeket, szakértői blogot, szakmai közösséget és támogató Facebook oldalt. Ezen felül még telefonon is tudunk segíteni. A cél a te sikered!

Bármit is szeretnél eladni, a SalesForm segít többet eladni belőle! Vannak akik egy hónap alatt 12x több bevételre tesznek szert, mint korábban. Árulj fizikai terméket, digitális terméket, szolgáltatást, szoftvert, malacokat, papírszalvétát, lepkevadász vakációt vagy bármit ezen belül, a SF segít!

Francokat! A vevőid adatait folyamatosan átadhatod a hírlevél és a CRM rendszerednek. A vevőid minden adatát mentheted excel táblába. Így bármikor leválhatsz és mindened megmarad. Ez a végtelen szabadság, amit én is szeretek.

Igen, kiválóan használható bármilyen honlaphoz. Legyen az WordPress, Leadpages, Wix, Joomla, egyedi fejlesztés vagy egy még ismeretlen. Sőt a Facebook oldaladon, e-mailben, QR kóddal, nyomtatva is működik.

Nem! Csak akkor, ha akarsz bankkártyás fizetést is. A SalesForm tudja részben automatizálni az utalásos és az utánvétes rendeléseket is. Valamint a PayPal esetén elég fiókot nyitni.

Ha viszont komolyan akarod csinálni, akkor szerződnöd érdemes az egyik bankkal, de ebben is tudunk segíteni. A folyamat amúgy alig pár nap és teljesen fájdalommentes. Az OTP Simple online intézhető, a CIB esetén csak be kell menni egy banfiókba.

Abban segítünk, hogy folyamatokat építhess könnyedén

Az online marketingben a startégia a működik, amihez a SalesForm gyors megoldás kínál.

Mobirise

Tulajdonos: Bártfai Balázs

Üzemeltető: Netlight Consulting KFT
Adószám: 14188127-2-42
Cím: 1148 Bp. Bánki Donát utca
Bankszámlaszám: 11705998-21280252

Bártfai Balázs 2005 óta online vállalkozó. Rengeteg vállalkozást épített az évek alatt és azt kutatta, hogy mi a közös a sikeres vállalkozásokban.

Az online vállalkozás sikerének titkait fejti meg.

Írt egy sikerkönyvet: Tartalommarketing a gyakorlatban.
És a könyve értékesítéséhez nem talált olyan megoldást, ami minden szempontból kielégítő lett volna. Így született meg a SalesForm szoftver, ami azóta is folyamatosan fejlődik az ügyfelek igényeinek megfelelően.

Válassz az előre elkészített blokkok - teljes képernyős intró, bootstrap diavetítő, tartalom slider, reszponzív képgaléria lighbox-szal, parallax görgetés, videó hátterek, menük, ragadós fejlécek stb. - széles palettájáról.

A legfrissebb Google tesztek szerint a Mobirise-zal készített webhelyek 100%-ban mobilbarátok. Márpedig a Google (hivatalosan is) imádja az ilyen webhelyeket!

A Mobirise témák alapja a Bootstrap 3 és Bootstrap 4, melyek a legnagyobb teljesítményű mobilbarát keretrendszerek. Mostantól, még ha nem is vagy hozzáértő, tagja lehetsz a leggyorsabban növekvő bootstrap közösségnek.

Válassz az előre elkészített blokkok - teljes képernyős intró, bootstrap diavetítő, tartalom slider, reszponzív képgaléria lighbox-szal, parallax görgetés, videó hátterek, menük, ragadós fejlécek stb. - széles palettájáról.

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Írj nekünk, ha kérdésed van vagy elakadtál valahol.
Gyorsan válaszolunk !
E-mailben: hello-kukac-salesform.hu
Telefoon: 06303512354

SalesForm röviden:

A SalesForm egy internetes szoftver, amit az általad választott domain névre telepítünk.

Célja a rendelések automatizálása az online bankkártyás fizetés bevezetésével,

Konverzióra optimalizált rendelési űrlap, 1 kattintásos upsell, ismétlődő fizetés funkciókal és olyan technikákkal, amik maximalizálják a céges profitodat.

FELIRATKOZÁS

Havonta frissítéseket és ingyenes anyagokat kaphatsz.

LÉPJ KAPCSOLATBA VELÜNK